5 علامتی که نشان می دهد عمل بینی شما شکست خورده است

شکست عمل جراحی
چکیده مطلب

با اینکه عمل جراحی بینی (مخصوصاً رینوپلاستی) جزء عمل‌های سخت و پیچیده در نظر گرفته می‌شود، اما درصد موفقیت این عمل بسیار زیاد است. با این حال، ممکن است برحسب شرایط و بنا به دلایلی، عمل بینی شکست بخورد. ما در این مقاله به بررسی علائمی خواهیم پرداخت که نشان از شکست عمل بینی دارد. […]

فهرست مطلب

با اینکه عمل جراحی بینی (مخصوصاً رینوپلاستی) جزء عمل‌های سخت و پیچیده در نظر گرفته می‌شود، اما درصد موفقیت این عمل بسیار زیاد است. با این حال، ممکن است برحسب شرایط و بنا به دلایلی، عمل بینی شکست بخورد. ما در این مقاله به بررسی علائمی خواهیم پرداخت که نشان از شکست عمل بینی دارد. اگر شما هم کنجکاو هستید که این علائم کدامند و میخواهید بدانید آیا عمل شما با موفقیت (یا شکست) مواجه شده است، حتما این مقاله را بخوانید.


از کجا بفهمیم که عمل بینی با شکست روبرو شده است؟

بینی‌هایی که عملشان به خوبی انجام نشده و یا به هر علت دیگری با شکست مواجه شده اند، به خوبی قابل شناسایی هستند. زیرا ظاهر بینی و چهره شخص عمل شده نامتوازن و غیرطبیعی به نظر می رسد. احتمالاً شما هم چند نفری را دیده‌اید که شکل بینی آن‌ها پس از عمل نامنظم و غیرطبیعی است. این افراد با شکست عمل بینی روبرو شده‌اند.

اما اگر بخواهیم با درصد اطمینال بالا، درباره شکست این عمل صحبت کنیم، بهتر است که به 5 علامت و شاخصه اصلی شکست عمل رینوپلاستی توجه کنیم. این 5 علامت که در ادامه توضیح داده شده‌اند عبارتند از:

  1. پل بینی خیلی گود شده است
  2. نوک بینی بیش از حد سربالا است
  3. پره‌های بینی خوابیده‌اند
  4. سوراخ‌های بینی خیلی بزرگ به نظر می‌رسند.
  5. نوک و به طور کلی نمای جلوی بینی مانند مداد به نظر می‌رسد زیرا نوک آن به اندازه پل بینی باریک شده است.

چه کسانی با شکست عمل بینی روبرو می‌شوند؟

شکست عمل بینی به طور کلی می‌تواند دو دلیل داشته باشد. یکی اشتباهات جراحی و دیگری عدم مراقب صحیح بیمار از بینی پس از عمل. در ادامه هر دوی این موارد توصیح داده شده اند.


اشتباه جراحی

در برخی موارد انتخاب نادرست جراح بینی می‌تواند اصلی‌ترین دلیل شکست عمل بینی باشد. یعنی افراد به سراغ جراحی می‌روند که یا تجربه کافی ندارد و یا اینکه در طول عمل به اندازه کافی دقت و مهارت ندارد. از همه مهم‌تر، ممکن است جراح آموزش‌های قبل، حین و بعد از عمل را به بیمار خود به خوبی ارائه نکرده باشد. یکی از وظایف اصلی جراح ارائه آموزش های صحیح و کافی به بیمار جهت کسب بهترین نتایج است.


عدم مراقبت صحیح از بینی

گاهی اوقات بیمار مقصر است. اگر بیماری به توصیه‌های جراح بینی خود توجهی نداشته باشد و به درستی از بینی عمل شده خود مراقبت نکند، ممکن است با شکست عمل روبرو شود. برای مثال نوشیدن الکل و یا سیگار کشیدن قبل و بعد از عمل بینی ممنوع است. اگر شخص الکل بنوشد یا سیکار بکشد، احتمال خونریزی و تغییر و جایجایی ساختارهای عمل شده بینی وجود دارد.

به علاه اگر بیمار مراقب نباشد و به زمین بخورد یا چیزی به صورتش برخورد کند ممکن است بینی کاملا آسیب ببیند و نتیجه عمل خیلی راحت با شکست مواجه شود. بنابراین بیمار نیز می‌تواند نقش مهمی در شکست عمل بینی داشته باشد.


بررسی علائم شکست عمل بینی

1. بررسی گود شدن پل بینی بعد از عمل

هنگامی که پل خیلی پایین است (یا به اصطلاح گود شده)، شکل بینی از نمای طرفی به شدت تغییر می کند و قابل توجه تر است. گود شدن وسط بینی نشانه این است که جراح بیش از اندازه ای که میبایست از بافت غضروفی و استخوانی (در بینی)، برداشته است. این مشکل عمدتا طی عمل بینی استخوانی و حین برداشتن قوز بینی رخ می‌دهد. برای بهبود این مشکل بهتر است که عمل بینی مجدد صورت بگیرید.

خواندن  عمل لیزیک قبل از عمل بینی یا بعد از آن

2.بالا بودن نوک بینی بعد از عمل

در حالت عادی بین لب و بخش پایین بینی یک زاویه حساب شده و نرمال وجود دارد. برخی از افراد به دلیل افتادگی نوک بینی ترجیح می دهند که نوک بینی خود را با عمل سربالا کنند. افرادی که بینی گوشتی دارند و اقدام به انجام عمل بینی گوشتی می کنند بیشتر با این مشکل روبرو می شوند.

جراح ممکن است که نوک بینی را بیش از حد سربالا کند تا رضایت بیمار را جلب کند اما سربالا بودن بینی (آن هم بیش از اندازه نیاز) می تواند نوعی شکست در عمل بینی باشد. تصحیح این اشتباه نیازمند یک عمل مجدد است و ممکن است این عمل ترمیمی مجدد کمی دشوار باشد.


3. خوابیدن و کلاس پره های بینی بعد از عمل

پره های بینی از پوست، بافت غضروفی و مخاط ساخته شده اند. اگر حین عمل، میزان دستکاری و کاهش غضروف پره ها بیش از حد نیاز باشد، بعد از عمل، پره ها با افتادگی یا خوابیدگی روبرو می شوند. این معضل می تواند علاوه بر مشکلات زیبایی شناسی باعث بروز مشکلات تنفسی در افراد شود. برای برطرف کردن این مشکلات نیاز به عمل ترمیم بینی مجدد است.


4. باریک و کوچک شدن بیش از اندازه نوک بینی بعد از عمل

در یک عمل جراحی استاندارد، یک جراح بینی خوب همواره سعی می کند که عرض نوک بینی کمی پهن تر از عرض پل باشد. اگر نوک بینی بیش از پل بینی عرض داشته باشد ظاهر بینی غیرطبیعی به نظر می رسد. برای برطرف کردن این مشکل نیاز به عمل مجدد است.


5. بزرگ بودن سوراخ های بینی بعد از عمل

به هز اندازه که سایز بینی طی عمل کوچک می شود باید متناسب با آن، سوراخ های بینی نیز کوچک شوند. کوچک شدن بیش از اندازه بینی و عدم کاهش سایز آلار یا پره های بینی باعث بزرگ شدن سوراخ های بینی می شود. این مشکل نیز می تواند یکی از علائم شکست عمل بینی در نظر گرفته شود.


برای برطرف کردن مشکلات ذکر شده چه کنیم؟

بهتر است که به نزد بهترین جراح بینی شهر خود مراجعه کنید و بعد از گرفتن آزمایشات و معاینات پزشکی متداول، دوباره زیر تیغ جراحی ترمیمی بینی بروید. ما در مقاله ای تعدادی راهکار برای پیدا کردن بهترین جراح بینی ارائه داده ایم که میتواند به شما در این راه کمک کند.

0/5 (0 دیدگاه)
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس

دکتر شاهین شمس رتبه برتر بورد تخصصی جراح فک و صورت دانشگاه شهید بهشتی، فعال در حوزه انواع جراحی زیبایی و درمانی

مقالات دکتر شاهین شمس

«با اشتراک گذاری این مقاله نقش موثری در سبک زندگی خود و دیگران داشته باشید. زیبایی افکار و دانش مکمل زیبایی شماست.»~ با تشکر شاهین شمس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *